Keukens wrappen en meer

Een volledig nieuwe keuken zonder breekwerk en zonder de torenhoge kosten van een keukenrenovatie. Het is duidelijk dat keukens wrappen enorme voordelen biedt. Wie in zee gaat met Renowrap heeft echter nog veel meer opties. Je volledig interieur laten wrappen, een winkelruimte renoveren op een budgetvriendelijke manier, trappen in een nieuw jasje steken. De mogelijkheden van wrappen zijn werkelijk eindeloos!

Interieur wrappen

Keukens wrappen behoort tot de dagdagelijke activiteiten van Renowrap, maar dat betekent niet dat we niet openstaan voor andere projecten. Integendeel! Eigenlijk kan je zowat je volledige interieur wrappen. Ingemaakte kasten, tafels, deuren … wij steken ze in een nieuw jasje en na een mum van tijd vertoef jij in een vernieuwd interieur!

Commercieel wrappen

Neem je een bestaande zaak over of wil je jouw eigen winkel of horecazaak opfrissen? Renowrap to the rescue! Je hoeft geen duizenden euro’s te investeren in een nieuw interieur, maar kan voor een fractie van die prijs je interieur laten wrappen. Je winkelruimte renoveren was nog nooit zo geslaagd én budgetvriendelijk tegelijk.

Keukens wrappen

Veel mensen dromen van een nieuwe keuken, maar worden afgeschrikt door de kostprijs van een keukenrenovatie. Toch hoeft je keuken opfrissen niet onbetaalbaar te zijn. Kies ervoor om je keuken te laten wrappen en je betaalt tot 90 procent minder dan als je een nieuwe keuken zou installeren. Je budgetvriendelijke keukenrenovatie is een feit!

Heb je een project dat een tweede leven verdient?

We denken er graag samen over na - Contacteer ons voor een gesprek