Over RENOWRAP

Renowrap is een jong en enthousiast bedrijf. Onze filosofie is tegelijk duidelijk en duurzaam: er worden te veel degelijke spullen weggegooid. Vooral keukens worden snel met de grond gelijk gemaakt, terwijl een nieuwe keuken absurd veel centen kost. Het alternatief: je keuken laten wrappen.

Uit een rondvraag bleek dat veel keukens louter vervangen worden voor de look & feel, omdat ze niet meer in de moderne woning passen. Dus helemaal niet omdat ze niet meer kwalitatief zouden zijn. Daar komt Renowrap in het verhaal. Als wij je keuken wrappen, krijg je een volledig nieuw resultaat en betaal je minder dan als je een nieuwe keuken installeert. Véél minder! Het is een enorme besparing, met dezelfde voordelen.

Hetzelfde principe trekken we door naar andere interieurprojecten en zelfs commerciële toepassingen. Een winkel of horecazaak in een nieuw kleedje? Geen probleem voor Renowrap! Een lift visueel renoveren? Of een nieuwe toonbank? Wij spelen het voor jou klaar. Bovendien is de kwaliteit van onze interieurfolies dermate hoog dat de leveranciers vele jaren garantie geven. Met Renowrap zit je dus voor vele jaren gebeiteld.

Heb je een project dat een tweede leven verdient?

We denken er graag samen over na - Contacteer ons voor een gesprek